Harm Edens wil Heel Holland Bakt presenteren

Harm Edens wil graag het programma Heel Holland Bakt overnemen van Martine Bijl, die één seizoen overslaat vanwege ziekteherstel. Dat laat de presentator op Twitter. Edens wordt nergens genoemd in lijstjes van potentiële vervangers en dat zint hem niet. Daarom heeft hij zaterdag tientallen tweets waarin hij getipt wordt geretweet. Na zijn bijna 50.000 volgers te hebben gespamd, twitterde de presentator: “Zo nu eerst een stukje proeven van m’n eigen baksel. Fijn weekend allemaal.

Paula noemt Edens een ‘prima keuze’, Carolien vindt hem ‘gewoon super leuk’ en John vindt Edens ‘helemaal geen slecht idee als stand in voor Martine Bijl’.

Edens retweet ook een negatieve opmerking over Nelleke van der Krogt, die veelvuldig wordt genoemd als potentiële opvolger van Bijl. “Neeee, niet Nelleke van der Krogt, die moet bij elke spuitzak een schunnige opmerking maken.

Niet alle volgers van Edens stelden zijn gespam op prijs. Zo liet Peggy weten dat ze hem nu ontvolgt. Hij zal haar niet missen. “Gebruik je vinger en weg zijn de tweets.

RTL Boulevard-kijkers kunnen op de site van de showrubriek stemmen op wie volgens hen de ideale tijdelijke vervanger is. Nelleke van der Krogt staat op één met 33 procent van de stemmen, gevolgd door Paul de Leeuw met 27 procent.

Meer in Omroep MAX

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen