BN’ers erg enthousiast over liedje Douwe Bob

Foto: Elvin BoerBekend Nederland is ontzettend te spreken over het liedje waarmee Douwe Bob ons land gaat vertegenwoordigen op het Eurovisie Songfestival. Dat blijkt uit reacties op Twitter. Slow Down is volgens de sterren van ons land een goed liedje. “Slow Down van Douwe Bob ligt fijn in het gehoor met lekkere melodielijnen. Helemaal van nu mét hitpotentie. Ik ben enthousiast“, zegt Maurice Wijnen. En ook radio-dj Sander de Heer is enthousiast: “Wat een lekker catchy liedje van Douwe Bob.

Ook de andere reacties zijn ontzettend positief. Een overzicht:

Marc van der Linden, zwaargewicht in royaltyverslaggeving: “Ik ben aangenaam verrast door het nummer van Douwe Bob, maar of dat een goed teken is? Ik vond Ilse’s lied aanvankelijk niks.

Marius Looijmans, reporter bij Shownieuws: “Douwe Bob gaat Europa veroveren met Slow Down tijdens het Eurovisie Songfestival.

Frank van der Lende, opvolger Coen & Sander: “Douwe Bob gaat wel door naar de finale van het Songfestival, want zijn liedje is bijzonder leuk. En de concurrentie niet echt.

Coen Swijnenberg, voorganger Frank van der Lende: “Goed liedje van Douwe Bob. Zegt niks over de score op het Songfestival, maar hier kun je in elk geval mee aankomen.

Bart Ettekoven, showjournalist: “Slow Down van Douwe Bob is een lekker nummer, dat zeker! Maar ik gok niet het winnende liedje van 2016.

Rob Ester, muziekdirecteur van Qmusic: “Catchy deuntje. Blijft hangen. Maar had het stiekem wel ietsje spannender verwacht.

Paul de Leeuw, tv-ster op vakantie in Thailand: “Ook Thailand geeft twaalf punten. Lekker nummer.

Giel Beelen, ochtend-dj 3FM: “Daar is ‘ie hoor! Een echte Douwe Bob-sound.

Fred van Leer, hysterische stylist: “Slow Down. Ik zeg: jaaaaaaa.

Erwin van Lambaart, voormalig rechterhand van Joop van den Ende: “Lekker nummer Douwe Bob. Well done. Nu nog mooi in beeld brengen, want dat is tegenwoordig net zo belangrijk.

Lammert de Bruijn, presentator van EenVandaag Radio: “Slow Down waarmee Douwe Bob ons gaat vertegenwoordigen op het Songfestival is best een prettig country-pop nummer. Team Douwe. Je zingt hem zo mee. Dat is ook best handig.

Matijn Nijhuis, nieuwslezer op Radio 2: “Het nummer van Douwe Bob klinkt als de leader van een oude sitcom. Lekker!

Leo Blokhuis, popprofessor: “Mooi Douwe Bob, mooi liedje. Succes ermee! Prachtig liedje man. Ik heb geen verstand van winstkansen en Songfestival, maar heel fijn liedje.

Evelien de Bruijn, presentatrice van Hart van Nederland: “Love it!

Marga Bult, Songfestival-dino: “TOP song!

Het liedje van Douwe Bob is te beluisteren via YouTube.

Meer in TROS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen