New Kids-sterren in Wil Wil Wel-achtige show NPO 3

De Wil Wil Wel-achtige show die NPO 3 gaat uitzenden, 50 Ways To Kill Your Mommy, draait volledig om de New Kids-broertjes Tim en Steffen Haars en hun moeder Helma. Dat heeft AvroTros laten weten. Het trio uit het Brabantse Maaskantje gaat in de tv-reeks op wereldreis voor een ‘hilarische bucketlist’. “In een poging haar – zogenaamd – om het leven te brengen laten de broers haar het ene na het andere grappige, gênante en soms gevaarlijke avontuur beleven“, aldus de omroep.

Van de allerhoogste skydive ter wereld in Los Angeles tot wakzwemmen in Lapland. Van abseilen van de Tafelberg in Zuid-Afrika tot vluchten voor de Mexicaanse politie na het spuiten van graffiti. “Niets is Tim en Steffen te gek om moeder Helma van al haar angsten af te helpen.”

Moeder Helma (60) heeft ‘met knikkende knieën’ ja gezegd, “want ze is nogal bang aangelegd en komt vaak niet verder dan de plaatselijke supermarkt in Maaskantje.”

In de eerste van in totaal acht afleveringen vliegt het drietal naar Florida waar Helma een intieme kennismaking heeft met een alligator, moet crossen door de modder in een beestachtige Hummer en overgehaald wordt een tattoo bij haar zoons te zetten.

Naast de zwoele belevenissen in Florida beleeft Helma Haars onder meer ijskoude avonturen in Lapland, heeft ze beestachtige ontmoetingen in Zuid-Afrika en staat ze duizend-en-èèn angsten uit in woestijn van Marokko.

Een programma dat leest als de ultieme bucketlist, die vrijwel iedere jongere zou willen uitvoeren. Met of zonder moeder.”

Het programma is vanaf 17 februari om 21.15 uur te zien bij AvroTros op NPO 3

Meer in NPO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen