Jan Slagter weigert RTL Boulevard en Shownieuws

Jan Slagter weigert om RTL Boulevard en Shownieuws te woord te staan over zijn huwelijkscrisis. Dat werd woensdag gemeld in de uitzendingen op RTL 4 en SBS 6. De enige roddelprogramma’s van de Nederlandse tv duiken bovenop de primeur van Shownieuws-gezicht Evert Santegoeds. Maar Slagter zelf werkt er niet aan mee, aldus inval-Albert Peter van der Vorst. “Ik heb Jan zelf aan de telefoon gekregen en gevraagd: ‘Joh, Jan, wil je reageren op deze artikelen in De Telegraaf?’

Het antwoord luidde ‘nee’. “Ik ken hem ook uit vanuit mijn werk en dan is het best lastig om iemand hierover te bellen. Hij zei: ‘Ik snap dat jullie er aandacht aan moeten besteden. Ik vind het allemaal heel vervelend, maar ik ga niet reageren op wat daar staat.’”

Van der Vorst deed zijn best, maar kreeg niets inhoudelijks uit Slagter. “Toen zei ik: ‘Als het niet waar is, is dit de kans om het te ontkennen.’ Hij zei: ‘Zelfs dat ga ik niet doen, hoe moeilijk ik het ook vind om niets te zeggen, maar ik heb altijd de lijn gehad dat ik niet reageer op privézaken.’”

Slagter zou zijn vrouw bedriegen met de tientallen jaren jongere dochter van Jan Marijnissen. “Lilian heeft ons geappt. Ze zegt: ‘Bedankt voor jullie bericht. Ik kies ervoor om niet inhoudelijk te reageren, omdat ik dit toch echt privézaken vind.’”

Ook Shownieuws kreeg de betrokkenen niet te spreken. Ze hadden volgens de showrubriek ‘geen commentaar’.

Lees ook:
Jan Slagter vult voor tweede dag op rij pagina Privé (woensdag)
Privé pakt uit met Jan Slagter: ‘MAX verpest huwelijk’ (dinsdag)

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen