Geraldine Kemper niet teleurgesteld in BNN

Geraldine Kemper is er niet boos over dat Jan Versteegh al wel, maar zij nog geen soloprogramma heeft gekregen van BNN. Dat zegt de presentatrice vandaag in De Telegraaf. Kemper werkt al veel langer bij BNN dan Versteegh, maar terwijl zij nog wacht op een eigen show, maakte hij vorig jaar al het programma Jan Is De Beste. “We gunnen elkaar alles. Natuurlijk zou ik ook graag ooit een eigen titel hebben, maar vorig jaar zou ik daar niet eens tijd voor hebben gehad“, zo reageert ze.

De presentatrice is alles behalve ontevreden bij BNN. “Elk Oud & Nieuw bedenk ik me dat het jaar niet beter had kunnen zijn. En dan heb ik het jaar erop toch weer nog mooiere programma’s, verhalen en reizen kunnen maken.”

Bovendien zit er iets in de pijplijn, stelt het tv-talent. “Bij BNN denken ze wel na over iets nieuws voor mij, daar wordt dit jaar misschien wel meer over duidelijk.”

Vanavond is de eerste aflevering van Jan vs Geraldine, waarin Versteegh en Kemper van belastinggeld allerlei spelletjes spelen in het zonnige Zuid-Afrika. De uitzending begint om 20.30 uur op NPO 3.

Het Telegraaf-interview met Geraldine Kemper kunt u lezen via Blendle.

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen