Bridget lacht Máxima uit in laatste Shownieuws

Bridget Maasland heeft dinsdagavond in haar laatste Shownieuws ongegeneerd onze koningin Máxima uitgelachen. Dat was te zien in de uitzending op SBS 6. Shownieuws stond uitgebreid stil bij het bezoek van Máxima aan Pakistan, waar ze allerlei nobele dingen doet namens de VN. Het programma bracht daarbij ook een make-uploze foto van de koningin in beeld, waarna Maasland en haar collega’s smakelijk begonnen te lachen. Later in de uitzending volgden uitgebreide excuses.

Maasland en haar Shownieuws-collega’s Patty Brard en Koos van Plateringen moesten zo enorm lachen, omdat ze de onvoordelige foto van Máxima ook al zo grappig vonden tijdens de repetities. Na even flink gelachen te hebben, gingen ze door naar het volgende onderwerp. “Zullen we doorgaan?“, proestte ze.

Na afloop van het volgende item richtte Maasland zich tot de kijkers thuis. “Oké jongens, misschien moeten we het even uitleggen. Ik heb hier nu 3,5 jaar gezeten, dit is mijn allerlaatste uitzending en in 3,5 jaar hebben we heel lang onze lach in moeten houden bij elk leuke onderwerp en nu komt alles er in één keer uit.”

Het klinkt soms een beetje raar en het past helemaal niet bij het onderwerp, maar zo is het absoluut niet bedoeld. Het is een soort van ontlading, een soort van zenuwen omdat het de laatste is, maar het komt helemaal goed.

Aan het eind van de uitzending werd Maasland getrakteerd op een compilatiefilmpje van 3,5 jaar Shownieuws en bloemen. Zowel Maasland als collega Brard hielden het niet droog.

Maasland vertrekt bij Shownieuws, omdat ze hét gezicht van Net5 wordt.

Het is overigens niet bekend waarom Máxima zonder make-up rondliep. Mogelijk was haar mascara uitgelopen omdat ze Patty Brard zonder make-up had gezien.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen