Bridget Maasland laakt Quote om cocaïnerel Wendy

Bridget Maasland vindt het schandalig dat zakenblad Quote in oktober schreef dat het gerucht gaat dat Wendy van Dijk is afgekickt van een cocaïneverslaving. Dat zegt de Shownieuws-presentatrice in Veronica Magazine. Maasland vond het wel érg ver gaan. “Dat vond ik allemaal zo ontzettend belachelijk! Het stond in de Quote, nota bene een financieel blad. Als dat al zou zijn, wat ik me echt niet kan voorstellen, waarom moet je daar een jaar later nog even op terugkomen?“, zo vertelt ze.

Zelfs bij waarheid breng je dit niet in de openbaarheid, vindt Maasland. “Waarom moet haar zoontje, dat dit soort nieuws inmiddels kan lezen en begrijpen, daarmee geconfronteerd worden? Waarom alles overhoop halen?”

Haar eigen Shownieuws besteedde er bewust weinig aandacht aan. “Wij brachten in Shownieuws alleen het kort geding dat ze had gewonnen en dat ze de schadevergoeding had overgemaakt naar een goed doel.”

Maasland ergert zich wel vaker aan showrellen. Zo begreep ze niks van de botoxrel rond Yolanthe Sneijder-Cabau. “Iedereen doet het, echt. Dit heb ik vijf jaar geleden al besproken in Hoe Word Ik Een Gooische Vrouw? We gaan naar de kapper, we gebruiken nachtcrème en we doen botox. Ja, ik ook. So what? En mannen doen het ook. Kijk eens naar Brad Pitt. Goede genen? Schei toch uit. Die is helemaal volgespoten.”

Tot slot laat ze nog weten dat ze er niets van gelooft dat Gordon stopt met zingen. “Dat verhaal dat-ie zou stoppen met zingen neem ik wel met een korreltje zout. Zei hij drie jaar terug ook al. En dan tweet-ie dat hij dus stopt met wat hij het allerliefste doet. Tja, daar kies je tochzelf voor? Beetje onzin.”

 

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen