Jandino Asporaat vreest niet voor overkill

Foto: SBSJandino Apsoraat is niet bang dat hij zo vaak op televisie is dat de kijker hem zat wordt. Dat vertelt de RTL-komediant vandaag in het AD. Asporaat houdt geen rekening met overkill. “Ik sta er helemaal niet bij stil of ik misschien te veel op televisie ben. Ik doe wat ik leuk vind. Ik ben gewoon Dino, een bom aan energie. Dat vind je leuk of dat vind je niet leuk. You love me, or you hate me. Als je me na één keer nog niet zat bent, dan ben je dat na zes keer ook nog niet“, aldus de presentator.

Dat Asporaat zo vaak op televisie is, heeft voor een belangrijk deel te maken met zijn eigen gretigheid. “Ik pak elke kans aan die ik krijg. Misschien komt dat door mijn achtergrond.”

Tot slot laat Asporaat nog weten dat Judeska écht door hem bedacht is, en geen jatwerk is, zoals Giel Beelen suggereerde. “Judeska is iets uit de samenleving. Je hoeft alleen maar op Curaçao naar de Burger King of de Kentucky Fried Chicken te gaan en je ziet gewoon zo’n vrouw lopen, met lange nagels die iedereen afbekt en door de intercom schreeuwt.”

Lees ook: Giel Beelen beschuldigt Jandino Asporaat van plagiaat (12 november)

Het interview met Asporaat is vandaag te lezen in het AD (via Blendle).

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen