Tofik Dibi nu ook in Pauw over coming-out

Tofik Dibi mag voor de tweede keer zijn boekje Djinn promoten bij de VARA. Precies twee weken na zijn optreden in De Wereld Draait Door, schuift hij vanavond aan in Pauw. Dat heeft de VARA laten weten. Dibi schrijft in Djinn openhartig over zijn homoseksualiteit. In DWDD kwam hij twee weken geleden vertellen over zijn coming-out en bij Pauw vertelt hij wat zijn verhaal heeft losgemaakt. “Bij Dibi zelf, maar ook binnen de Marokkaanse gemeenschap waar hij vandaan komt.

Arno Rutte, Tweede Kamerlid van de VVD, is kritisch. “En opnieuw mag Tofik Dibi bij Pauw schaamteloos gratis reclame maken voor zijn boekje“, schrijft hij.

En showkenner Guido den Aantrekker twittert: “Eerlijk is eerlijk, Tofik Dibi loopt voor zijn inmiddels drie jaar wachtgeld (321.908,93 euro) wel alle goedgezinde talkshows af.

Pauw heeft ook ChristenUnie-leider Arie Slob gestrikt, die de politiek verlaat. Vanmorgen heeft hij het stokje overgedragen aan Gert-Jan Segers.

Concurrent RTL Late Night heeft onder meer Jan Smit aan tafel zitten. In DWDD komen onder meer Boudewijn en Jim de Groot langs.

Meer in VARA

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen