SBS 6 gaat door met Danni Lowinski

Er komt volgend jaar een nieuw seizoen van Danni Lowinski op de buis bij SBS 6, ondanks dat hoofdrolspeelster Marlijn Weerdenburg aan de slag gaat bij KRO-NCRV. Dat heeft een woordvoerster van de commerciële zender laten weten. Weerdenburg maakt in elk geval de komende serie afleveringen af. “Het vierde seizoen van Danni Lowinski is op dit moment in de maak en wordt zoals gepland uitgezonden in 2016. Gelukkig hoeven we de fans niet teleur te stellen“, aldus de zegsvrouw.

Danni Lowinski begon in maart 2013 en maakte van Weerdenburg een bekende Nederlander. De eerste aflevering trok 904.000 kijkers, de serie kreeg lovende recensies en Matthijs van Nieuwkerk nodigde de actrice uit om de loftrompet over haar te steken.

De eerste serie afleveringen trok gemiddeld 605.000 kijkers, het tweede seizoen kwam uit op 800.000 kijkers en het derde seizoen noteerde 859.000 kijkers.

Of er na het vierde seizoen ook nog een vijfde seizoen komt in 2017 is onduidelijk. Weerdenburg gaat naast het presenteren van programma’s namelijk ook acteren voor KRO-NCRV.

Lees ook: Danni Lowinski-ster aan de slag voor KRO-NCRV (eerder vandaag)

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen