Fans vragen Gerard Joling om nieuwe wasmachine

Foto: Nick van OrmondtTv-ster Gerard Joling krijgt regelmatig brieven van fans waarin hij verzocht wordt geld naar hen over te maken. Dat vertelt hij in weekblad Privé. Het hoort bij bekend zijn, aldus Joling. “Mensen zien mij vaak als laatste strohalm. Ze schrijven bijvoorbeeld dat ze tientallen jaren mijn platen hebben gekocht, maar op dit moment geen geld hebben voor een nieuwe wasmachine. Of ik ze die dan wil geven, of in elk geval geld voor een nieuwe wasmachine wil overmaken“, zo laat hij weten.

Inmiddels ziet Joling dat als ‘redelijk normale brieven’. “Er zitten ook mensen tussen die mij bedreigen of heel jaloers zijn.

Dat is echt een vervelende kant aan bekend zijn, aldus de entertainer. “Ik wilde maar één ding in mijn leven en dat was bekende Nederlander worden. Waar ik toentertijd nooit rekening mee heb gehouden, is dat landelijke bekendheid ook een keerzijde heeft.

Overigens laat Joling ook weten lieverd niet te praten over de keerzijde van de roem, omdat hij vooral erg dankbaar is dat hij zijn beroep mag uitoefenen.

Lees het interview met Gerard Joling in weekblad Privé (via Blendle).

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen