Anouk valt uit tegen Ali B: ‘Je zet jezelf voor lul!’

Anouk viel vrijdagavond flink uit tegen Ali B in The Voice of Holland. Ze verweet de rapper een kandidaat te benadelen om haar een hak te zetten. Dat was te zien in de uitzending op RTL 4. Anouk was niet onder de indruk van het optreden van Ali B’s kandidaat Ivan Vermeulen en stak dat niet onder stoelen of banken. “Je haalt alles, je pakt alle noten, maar ik vind het een beetje jammer dat je dit nummer hebt gekozen. Ik vond het een beetje zeikerig“, zei ze over Adele’s nummer Someone Like You. 

Anouk: “Ik vind dat het meer een nummer voor een vrouw is. Je voegt er voor mij niets aan toe. Op het moment dat jij funky zingt en meer de groove erin hebt, vind ik dat beter bij je passen. Dan kom je beter tot je recht. Ik ga voor stoel twee.”

Daar was Ali B het niet mee eens. “Dat je het zó oneens met iemand kan zijn zeg. We zijn het heel vaak eens, maar dit keer is íedereen het niet met jou eens. De hele wereld niet. Ik heb ze net gesproken, allemaal!

Ali B vond Anouk onsympathiek commentaar leveren. “Zij haat jou. Het liefst had ze je op kruk acht gezet, zo is zij!

Vervolgens koos Ali B ervoor om Ivan op kruk één te zetten, waardoor twee andere kandidaten een kruk richting de uitgang moesten opschuiven. “Hoe kun je nou hem op één zetten en die meid op twee?“, riep Anouk vervolgens. “Dat klopt helemaal niet!

Je doet het alleen maar omdat ik heb gezegd dat ik het niet goed vind. Gewoon om je statement en je punt te maken, zet je hem op één. Je zet jezelf voor lul.”

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen