SBS 6 strikt BN’ers voor grote finale Het Beste Idee

Foto: SBSDe Pietje Belt, de ZzzleepLight, de Lunch Locker en de OBOS Sneeuwschep: het is een greep uit de lijst van winnaars van Het Beste Idee van Nederland. Vanavond kiezen de jury en de tv-kijkers alweer de tiende winnende uitvinding. Voor de grote finale heeft SBS 6 een keur aan bekende Nederlanders uitgenodigd. Elk van de acht finalisten heeft een promotiefilmpje laten maken voor hun uitvinding. “Verschillende bekende gezichten spelen een rol in deze promotiefilmpjes“, legt een woordvoerder uit.

Zo is Patty Brard te zien in het filmpje van de Makkeliek (een handige emmerkar), speelt Monique Smit in een filmpje van de Belly Fit met Kees Tol als stem van de baby (revolutionaire zwangerschapskleding) en legt Thuis op zondag-kok Sandra Ysbrandy het grote gemak van het Keuken Plus Kastje uit.

Deze bekende Nederlanders, die ook al hebben gefigureerd in de vrijdagavondshow van de zender – Mindmasters Live – moeten de uitvinders helpen om naar huid te gaan met de hoofdprijs van 10.000 euro.

Het Beste Idee van Nederland is om 20.30 uur te zien op SBS 6.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen