RTL 4-ster Robert ten Brink (60) voelt zich erg oud

Foto: Nick van OrmondtRTL 4-ster Robert ten Brink is dinsdag 60 jaar geworden en dat voelt toch wel erg oud. Dat heeft de presentator van programma’s als All You Need Is Love, Love is in the Air en The Big Picture, gezegd in RTL Boulevard. Ten Brink heeft nu toch wel erg het gevoel dat hij snel ouder wordt. “Ik ben ’s ochtends door het team van All You Need ontvoerd op een bootje en daar hingen allemaal vlaggetjes met 60 erop, en ik dacht: oh my god, dat is echt oud. Het is echt wel heel erg oud“, vertelt hij.

60 jaar klinkt al oud, vertelt hij. “Ik vind het een raar getal. Bij 30 had ik het ook. Bij 40 dacht ik: nu begint het leven. Bij 50 al helemaal. En de 60 moet ik heel even aan wennen, moet ik eerlijk zeggen.

Ten Brink ziet zijn nadagen in tv-land met open vizier tegemoet. “Ik blijf gewoon doorgaan zoals ik het altijd heb gedaan, namelijk niets plannen.

Ik denk dat het het beste is om altijd op je gevoel af te gaan. Dan komen er dingen op je pad die je van tevoren niet had verwacht. Dat maakt het extra mooi.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen