RTL 4 bestelt tweede seizoen Dance Dance Dance

RTL 4 heeft een tweede seizoen van de zaterdagavondshow Dance Dance Dance besteld bij tv-producent Talpa. Ook de Talpa-producties De Wensboom, The Big Picture, Superkids en Van Je Vrienden Moet Je Het Hebben krijgen een vervolg bij RTL. Dat heeft de tv-zender vandaag laten weten. Dance Dance Dance is een succes op RTL 4, hoewel John de Mol er wel meer van had verwacht. Hij wil minstens 2 miljoen kijkers, maar vorige week piekte het programma op 1,5 miljoen kijkers.

Die kijkcijferpiek had Dance Dance Dance onder andere te danken aan het feit dat 10 Jaar Ik Vertrek niet te zien was. Dat programma is de winnaar op zaterdagavond prime time en is deze week wél weer op zender.

Volgens RTL scoort Dance Dance Dance online echter ook veel kijkers. “Het optreden van Pip Pellens als Beyoncé had een bereik van maar liefst 1,5 miljoen op Facebook.

De dansshow wordt gepresenteerd door Chantal Janzen en Jandino Asporaat.

De andere programma’s die RTL heeft bijbesteld bij Talpa worden gepresenteerd door Johnny de Mol (Wensboom), Johnny de Mol en Wendy van Dijk (Superkids), Robert ten Brink (The Big Picture) en Nicolette Kluijver en Rick Brandsteder (Van Je Vrienden Moet Je Het Hebben).

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen