Loretta Schrijver vindt uitnodiging Jan Slagter leuk

Foto: Mike van den ToornLoretta Schrijver vindt het aardig dat Omroep MAX-baas Jan Slagter haar heeft uitgenodigd voor het drinken van een kop koffie. Dat zei de RTL 4-ster vanmorgen in haar programma Koffietijd. Slagter heeft Schrijver in het verleden volledig door de mangel gehaald en zegt dat nu te betreuren. Hij nodigde haar vorige week op tv uit voor een kop koffie. “Jan Slagter wil wel weer koffie met mij drinken en dat vind ik heel erg leuk en heel erg sympathiek van hem“, reageert de presentatrice.

De uitspraak van Schrijver werd ontlokt door haar gast Hanneke Groenteman, die voor de grap naar Slagter refereerde als de ‘door ons beide zeer geliefde’ omroepbaas.

Schrijver stapte in 2007 over van RTL Nieuws naar MAX, waar ze het dagelijkse Max & Loretta ging presenteren. Na één seizoen kreeg Schrijver een burn-out.

Toen Slagter ontdekte dat de presentatrice tijdens haar burn-out een animatiefilm had ingesproken, had hij het gehad met haar.

Ik heb begrepen dat zij zegt dat het inspreekwerk een therapeutisch effect heeft, dat kan ik niet beoordelen”, zei de omroepbaas destijds. “Maar we gaan nu wel kijken hoe we uit elkaar gaan.

In 2010 begon Schrijver als presentatrice van Koffietijd. “Loretta kan zo’n show gewoon niet dragen“, reageerde Slagter toen. “Daar heeft ze de persoonlijkheid en vaardigheden niet voor. Ook met Koffietijd gaat ze het niet redden.

Slagter heeft nu spijt en vindt het koffietijd. “Ik vind het een heel leuke vrouw. Ik hoop dat als je kijkt, Loretta, we een keer een kop koffie kunnen drinken”, zei hij vorige week.

Gerelateerd: Jan Slagter wil ruzie met Loretta Schrijver bijleggen (vorige week)

Meer in Omroep MAX

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen