GTST-Buddy: ‘Vet dat mensen mij een hunk vinden’

Buddy Vedder vindt het ontzettend leuk dat sommige mensen hem zien als dé nieuwe soaphunk van Goede Tijden Slechte Tijden. Dat vertelt hij in de Story. Vedder is blij met die status. “Het is best een beetje vet dat je gezien wordt als de nieuwe hunk. Stiekem vind ik dat erg leuk. Aan de andere kant is het raar, omdat ik dat een paar maanden geleden nog niet was! Maar dat doet een succesvol programma met je. De aandacht voor mijn persoon streelt mijn ego“, zegt de soapacteur. 

Hij kan niet geloven dat zijn leven deze wending heeft gekregen. “Dit is een droom die uitkomt. Het zou raar zijn als je het geen eer vindt om in Goede Tijden Slechte Tijden te mogen spelen. Toen ik werd benaderd voor deze rol, zei ik dan ook meteen ‘ja’.

Het speelde wel door mijn hoofd dat dit mijn leven zal veranderen. Ik word nu al overal herkend. Toen ik onlangs bij Sail in Amsterdam was, werd ik spontaan door mensen aangesproken. Dat vind ik alleen maar leuk, daarom doe ik dit werk.”

Ik laat alles een beetje over mij heen komen en zie wel wat er gaat gebeuren. Natuurlijk zijn er ook mensen die mij niet leuk vinden, maar daar moet je mee dealen. Het is allemaal nieuw voor mij!

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen