RTL 4-spektakel Dance Dance Dance nu écht van start

Na de mager bekeken kick-off op donderdag, gaat het nieuwe RTL 4-spektakel Dance Dance Dance vanavond écht van start. De inzet is hoog, want zenderbaas Erland Galjaard heeft zijn vermoeden uitgesproken dat dit net zo goed gaat scoren als kijkcijferreus The Voice of Holland. De uitzending begint om 20.00 uur, duurt tot 22.30 uur en zo’n negen uur later zijn de kijkcijfers bekend. Er is ruimte om te scoren: naast RTL 4 zenden alleen NPO 1 en NPO 2 nieuwe eigen programma’s uit.

RTL 4 roept al weken dat Dance Dance Dance écht niet het zoveelste dansprogramma is, maar de kijkers iets véél spectaculairders te bieden heeft. “Alle led-verlichting in Nederland is nu uitverkocht, want die hangt hier“, grapt Galjaard vandaag in De Telegraaf.

Door moderne technieken wordt de kijker getrakteerd op verbazingwekkende decors. “Een unieke filmische video-ervaring”, zegt de tv-baas.

Hij prijst de deelnemende bekende Nederlanders, waaronder Humberto Tan en Pip Pellens. “Het feit dat de deelnemende koppels bereid zijn om hun levens een aantal maanden helemaal in het teken van Dance, dance, dance te zetten, geeft eveneens aan dat dit iets bijzonders is.

De kick-off van Dance Dance Dance trok donderdag tegenover het voetbal slechts 672.000 kijkers, goed voor 10 procent marktaandeel. Zo’n groot project heeft minstens het dubbele aantal kijkers nodig om van een succes te spreken.

Dance Dance Dance is om 20.00 uur te zien op RTL 4.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen