Mylène de la Haye niet succesvol in The Voice

Foto: Dirk-Jan van DijkMylène de la Haye was vanavond te zien als kandidaat in de seizoensopener van The Voice of Holland, maar was niet succesvol. Geen enkele coach draaide om voor de oud-presentatrice. Dat was te zien in de uitzending op RTL 4. De la Haye vertelde voorafgaand aan haar optreden nog waarom ze eigenlijk nooit meer op televisie te zien is. “Ik heb ooit iemand beledigd in de tv-wereld en die heeft me overal op de zwarte lijst gezet“, vertelde ze, doelend op voormalig SBS-baas Bart in ’t Hout.

De presentatrice heeft In ’t Hout ooit uitgescholden, vertelde ze enkele jaren geleden. “Bij SBS noemde ik directeur Bart in ‘t Hout met wie ik niet zo goed overweg kon, een zwetende otter. Zijn zoon hoorde dat en vanaf dat moment hield mijn tv-carrière op.”

Zelfs als ik als gast ergens voor werd uitgenodigd, zorgde Bart er persoonlijk voor dat het niet doorging. Ik had daar veel last van, maar had mijn eigen glazen ingegooid.

Met The Voice of Holland hoopte De la Haye haar showcarrière nieuw leven in te blazen, maar dat is niet gelukt. Coach Anouk vond haar stem niet origineel genoeg.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen