Humberto Tan: ‘Straks huil ik omdat niemand meer kijkt’

Humberto Tan heeft nog niet het gevoel dat RTL Late Night echt een vaste waarde is op de late avond. Dat heeft de RTL 4-ster gezegd op Radio 2. Na twee seizoenen heeft Tan nog steeds de angst dat het mis kan gaan met zijn late avond-programma. Hij heeft geen idee of dit seizoen net zo succesvol wordt als het vorige. “Dat weet je nooit. Misschien zit ik aan het eind van de week wel te huilen omdat er niemand meer kijkt. Dat kan. Dat houdt je toch bezig dat gevoel“, bekent de presentator.

Tan heeft het idee dat de verwachtingen steeds groter worden. “Toen we begonnen waren er lage verwachtingen en bij het tweede seizoen waren er al hogere verwachtingen“, aldus de presentator.

Nu zijn die verwachtingen nog hoger. “Ik hoop dat ik tussen nu en volgend jaar een vaste waarde kan worden.”

Wanneer Tan van een succes spreekt? “Niet nu, na twee jaar, maar als ik Barend en Van Dorp heb geëvenaard met minimaal zeven jaar televisie op niveau. Ik ben nog steeds bezig met die marathon“, zegt hij in het NRC.

RTL Late Night ontpopte zich vorig seizoen tot de winnaar op de late avond. De première van het derde seizoen van de Tan-show werd maandag verslagen door de SBS 6-combinatie Hart van Nederland en Shownieuws.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen