Albert Verlinde uit kritiek op Humberto Tan

Foto: RTLAlbert Verlinde vindt het ongelooflijk dat Humberto Tan maandag niet ingreep toen Lil’ Kleine bij hem aan tafel tekeer ging tegen de Hilversumse burgemeester Pieter Broertjes. Dat heeft hij gezegd in Boulevard. Tan had moeten ingrijpen, vindt Verlinde. “Ik vind het heel erg dat Humberto bij RTL Late Night niet gewoon zei: ‘Hé, hallo zeg!’ Ook de burgemeester is een gast aan de telefoon. Dan kun je ook als presentator zeggen: ‘Hé, we praten wel op een normaal niveau met elkaar.’”

Verlinde kon niet geloven wat hij zag. “Het was een embarrassing moment bij RTL Late Night. Dan zit je bij Humberto, krijgt hij de burgemeester van Hilversum aan de lijn en daar zegt hij echt tegen: ‘Hé, Pietertje.’ Dan ben je als jongen wel echt ongelooflijk in de war.

De relatie tussen Lil’ Kleine en RTL Boulevard is ernstig bekoeld. Gisteren deelde de showrubriek een flinke stoot uit aan de rapper door zijn moeder, met wie hij geen contact meer heeft, te interviewen.

Lil’Kleine is er niet blij mee, weten we al. Hij zit er niet op te wachten, maar we zitten ook niet echt te wachten op de teksten die hij de afgelopen 72 uur heeft uitgekraamd. Oproepen tot schijt aan de politie, daar zit niemand op te wachten.”

Verlinde besluit: “Het is een klein pedant kereltje.”

Lees alle artikelen over Lil’ Kleine

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen