Winston verblijdt fans: ‘Morgen terug in RTL Boulevard’

Na een wekenlange afwezigheid keert Winston Gerschtanowitz morgenavond eindelijk weer terug in RTL Boulevard. Dat kondigt de RTL 4-ster vandaag aan op Twitter. Fans van Gerschtanowitz vroegen de presentator de afgelopen tijd al regelmatig wanneer hij nou terugkomt, maar nu geeft hij het verlossende antwoord. “Morgen na lange vakantie weer heerlijk RTL Boulevard doen. Zin in“, aldus de ster, die de afgelopen weken meerdere vakantiekiekjes deelde met zijn fans op Instagram.

Gerschtanowitz werd in 2008 de derde vaste presentator van RTL Boulevard. Critici vinden hem te ‘soft’ in vergelijking met vroegere presentatoren Beau van Erven Dorens en Daphne Bunskoek.

De presentator wordt over het algemeen echter wel beter verdragen dan zijn vaste vervangers Daphne Deckers en Jan Kooijman, blijkt uit reacties op sociale media.

De plannen om Beau van Erven Dorens zijn vaste vervanger te maken worden door veel kijkers met gejuich ontvangen.

Gerschtanowitz’ vrouw Renate is presentatrice van Shownieuws. Via Instagram deelde de presentator enige tijd geleden twee foto’s waarop te zien is hoe hun kinderen kijken naar mama en papa.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen