Waylon vindt RTL Boulevard te ver gaan: ‘Walgelijk!’

Foto: SBSZanger Waylon ergert zich aan de werkwijze van RTL Boulevard. Dat geeft hij aan in een reactie op Facebook. Waylon is in het nieuws omdat hij veel schulden heeft en Boulevard wilde graag tekst en uitleg van hem. “Helaas werd ik wakker gebeld door een dame van RTL Boulevard die zichzelf had uitgenodigd aan mijn voordeur en zich oprecht afvroeg of het wel goed met me zou gaan en dat ze bezorgd waren, de hele redactie! Wat een eer… Zo’n bezoekje!“, schrijft de zanger.

De zanger heeft de dame verzocht om te vertrekken bij zijn voordeur. “Sorry Boulevard, maar gaan jullie nu ook daadwerkelijk in vuilnisbakken snuffelen om aan je item te komen?

Triest, vindt hij het. “Eerst alles en iedereen om me heen bellen met de vraag of er misschien een schuld openstaat om vervolgens ongevraagd aan m’n deur te staan met een ploeg. Walgelijk!

Volgens Waylon gaat het ‘prime’ met hem. “2014 is voor mij een zeer bijzonder jaar geweest en heb dat in een aantal zaken niet kunnen bijbenen en daar heb ik nu een ongemak van.”

Niets schokkends en geen ongewone gebeurtenissen. Alles is onder controle en wordt netjes opgelost.”

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen