‘SAIL-kakkers’ beledigd door BNN-ster Tim Hofman

Een uitspraak van Tim Hofman heeft kwaad bloed gezet bij een aantal liefhebbers van het nautische evenement SAIL. Dat is te volgen op Facebook. Hofman grapte dat SAIL ‘in principe gewoon de Gay Pride voor mensen die Gaastra dragen’ is, maar dat vindt niet iedereen leuk. “Sneue opmerking van een totaal niet boeiende ‘bn-er’, die ook nog eens niet kan presenteren”, briest Xavier. En Henk laat weten: “Liever in een Gaastra-vest op de boot dan in een leren onderbroek.

Sommige SAIL-fans vinden de vergelijking met een homoparade te ver gaan. “Jeetje, 21.653 likes op m’n tweet. En heel veel boze kakkers“, aldus Hofman.

De presentator begrijpt er niets van. “Het zegt eigenlijk wel iets over de acceptatie van homoseksualiteit als mensen zo moeilijk doen om een gaypride-vergelijking.”

Er zijn ook mensen die zowel genieten van Gay Pride als SAIL, maar alsnog boos zijn. Wilma: “Flauwekul, ik draag geen Gaastra en ben niet gay maar kan beide evenementen waarderen en van genieten. Tim Hofman je bent een bekrompen persoon.

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen