Piet Paulusma: ‘SBS 6 wil verder met mij’

Foto: SBSPiet Paulusma rekent erop dat zijn contract bij SBS 6 verlengd wordt. Dat heeft de weerman laten weten in het Radio 1-programma De Perstribune. Piets Weerbericht is vaak het meest bekeken SBS 6-programma van de dag, maar toch gaf Paulusma onlangs in het AD aan dat er nog onzekerheid is over zijn toekomst bij de zender. Nu zegt hij: “Het contract loopt af tegen het eind van het jaar. SBS hoort bij mij en ik bij SBS. We hebben de intentie afgesproken dat we met elkaar doorwillen.

Als Paulusma’s contract met SBS verlengd wordt, wil hij er volgend jaar wel even tussenuit. “Ik wil er twee weken tussenuit met de hele familie. That’s it. Verder houd ik nog werkvakanties.

Voor Piets Weerbericht heeft Paulusma al 1,9 miljoen kilometers afgelegd. “Wij rijden 100.000 kilometer per jaar en ik zit al 19 jaar bij SBS“, legt de weerman uit.

Daar komen nog een hoop kilometers bij, als het aan hem ligt. “We hebben zo veel aanvragen. We kunnen nog jaren vooruit. Nederland is gewoon een mooi en gezellig land met enthousiaste mensen.”

Piets Weerbericht trok zondag 1,2 miljoen kijkers.

Lees ook: Piet Paulusma weet nog niets over contractverlenging

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen