Geestelijk welzijn Patty Brard onder druk door SBS 6

Patty Brard vindt de opnames van haar tv-show Bonje met de Buren een hele bevalling. Dat zegt de tv-diva in Party. Na een opnamedag is Brard er zo erg aan toe, dat ze niet eens aanspreekbaar is. “Ik kan de dingen die ik hoor en meemaak niet simpelweg naast me neerleggen als ik klaar ben. Als ik thuiskom, denk ik er ngo steeds over na. Dan wil ik even een dag niemand spreken en moet iedereen me even met rust laten. Wát een energie kost het om zoveel negativiteit om te zetten in iets positiefs.”

Toch denkt Brard niet aan stoppen. “Het geeft wel ontzettend veel voldoening als we sociaal gezien iets kunnen betekenen voor mensen. Ik vind het wel heel fijn dat het niet oppervlakkig is, maar juist diepere lagen heeft.”

Om het programma vol te kunnen houden, laat Brard zich regelmatig masseren. “Daarnaast pas ik goed op mijn gezondheid. Ik rij geregeld even langs de Cold Pressed Juicery in Amsterdam, waar ze gezond rauw voedsel, koude sapjes en superfood smoothies verkopen.”

En ik ben pas weer begonnen met trainen bij Fitness365, want dat was er heel even bij ingeschoten doordat Bonje met de Buren verschrikkelijk veel werk is geweest.”

Naast Bonje met de Buren is Brard ook te zien in Shownieuws.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen