Ferry Doedens klaagt: ‘Voeding steeds ongezonder!’

Foto: RTLFerry Doedens vindt het bezwaarlijk dat voeding in ons land steeds ongezonder wordt. Dat zei de soapster, die recentelijk bekende een drugsprobleem te hebben, zondagavond in Ranking the Stars. Uitgerekend Doedens werd in Ranking the Stars naar beneden gehaald om zijn collega’s te rangschikken op wie het gezondst leeft. Hij schaarde zichzelf bij de top. “Ik ben best wel gezond. Mijn vriend is personal trainer en die traint mij ook“, zei Doedens. Paul de Leeuw: “Hij komt uit Colombia toch?”

Doedens deed zijn beklag over het aantal E-nummers dat tegenwoordig terug te vinden is in onze voeding. “Het is echt bizar hoe lang het eten tegenwoordig houdbaar is. Eigenlijk wordt ons eten echt serieus verkankerd de laatste tijd.

De bewering van Doedens dat hij gezond leeft, riep bij presentatrice Gerda Havertong de vraag op of zijn vriend hem geen poppers geeft. “Nee, hoor“, zei de soapacteur. “Ik ben daar geen expert in.

De soapacteur kreeg verder nog een flinke veeg uit de pan van RTL 7-ster Maxim Hartman, omdat Doedens inschatte dat hij het ongezondst leeft. “Je bent veruit de gast met het laagste IQ van ons allemaal“, riep hij.

De opnames van de huidige serie Ranking the Stars vonden plaats vòòrdat Doedens zijn drugsbekentenis deed.

Ranking the Stars trok zondagavond 534.000 kijkers naar NPO 3.

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen