Youp stuurt glazenwasser op Erland Galjaard af

Foto: SBSYoup van ’t Hek heeft de neiging om zijn glazenwasser te vragen ook eens langs te gaan bij de tv-bobo’s in Hilversum. “De Galjaards dus. Zowel bij de commerciëlen als bij de Publieke Omroep“, aldus de cabaretier in VARAgids. Op die manier kunnen ze een frisse blik op de wereld werpen, aldus Van ’t Hek. “En op nieuwe ideeën komen, zodat ze kunnen minderen met die verschrikkelijke slachtoffertelevisie waar we avond aan avond mee worden doodgegooid“, klaagt hij.

Van ’t Hek wordt vooral moe van hulp-tv. “We zijn toch klaar met de types die financieel aan de grond zitten omdat ze twee keer meer uitgeven dan ze verdienen, dragonders die door te veel vreten en zuipen honderdvijftig kilo wegen en in de schaduw van de ranke Wendy mogen afvallen.

Ook met het programma Zo Zijn We Niet Getrouwd van de Ragasjes is de kijker volgens Van ’t Hek ‘echt klaar’.

De cabaretier noemt tevens Over Mijn Lijk. “Gun die mensen hun privacy en hou ons erbuiten. Wij hebben in onze eigen gezinnen al ellende genoeg en hoeven het leed van de rest niet.

Van ’t Hek verwijst onderaan zijn column naar de uitzendtijden van Deel Je Leven op NPO 1, Mijn Leven In Puin op RTL 4 en Hotter Than My Daughter op RTL 4.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen