RTL-Peter heeft drukke tv-zomer voor de boeg

Foto: RTLPeter van der Vorst heeft het deze zomer hartstikke druk. Dat geeft de tv-maker aan in zijn column in weekblad Televizier. Van der Vorst kan het net als de gewone man en vrouw in de straat niet maken om er maandenlang tussenuit te knijpen. “Het nieuwe seizoen start alweer in september en dat betekent dat er juist in de maanden daarvoor flink doorgeproduceerd moet worden om alles op tijd af te krijgen“, aldus de tv-bekendheid, die met Vorst Media ook actief is als tv-producent.

Diverse producten vragen de aandacht van Van der Vorst, zowel als producent als als presentator. Hij noemt de nieuwe serie van Van der Vorst ziet sterren, het derde seizoen van Verslaafd en het nieuwe Ik Zorg Voor Jou, waarin overbelaste mantelzorgers worden gevolgd.

Ook is Vorst Media druk met het ­vervolg op Rondkomen in de Schilderswijk en het nieuwe datingprogramma Perfect match, waarin singles op basis van wetenschappelijk onderzoek aan elkaar worden gekoppeld.

En dan staan er nóg een paar nieuwe projecten op ­stapel voor het komend seizoen. Bovendien gaat RTL Boulevard de hele zomer door“, aldus Van der Vorst.

Weinig tijd dus om op m’n gat te liggen, maar je hoort mij niet klagen, hoor. Ik vind nog altijd dat ik de leukste baan ter wereld heb!

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen