Peter R. de Vries vindt weekblad Privé ongeloofwaardig

Foto: Nick van OrmondtPeter R. de Vries vindt weekblad Privé geen geloofwaardig medium. Dat liet hij woensdagavond blijken aan de desk van RTL Boulevard. Privé bracht woensdag naar buiten dat De Vries na twintig jaar zou zijn gescheiden van zijn vrouw. “Zoals gebruikelijk is wat in de Privé staat altijd maar half waar of soms nog minder. Wat zij als nieuws presenteren, is ook niet echt nieuws, want de situatie die zij beschrijven is al meer dan een jaar oud“, brieste de misdaadjournalist en tv-presentator.

Het klopt dat De Vries en zijn vrouw geen traditionele relatie hebben. “Mijn vrouw en ik wonen inderdaad apart. Dat is een bewuste keuze van ons. Maar we zijn niet gescheiden, er is ook geen scheidingsaanvraag ingediend, er zijn ook geen advocaten in het spel. Wij zijn gewoon getrouwd, maar we wonen apart.”

Er zit een paar kilometer tussen, aldus De Vries. “Of het niet meer gezellig was? Wij zijn nog altijd heel erg goed met elkaar. Jacqueline is een fantastische vrouw. Maar onze beelden over hoe we de toekomst zouden willen invullen, liepen wat uiteen. Op grond daarvan hebben we besloten dat we allebei op een eigen plek wonen.”

Kennelijk heeft het heel lang geduurd eer de Privé dit in de gaten kreeg, zegt hij. “Er staat ook dat dit in het diepste geheim is gebeurd. Maar bijna iedereen wist het. Het is heel transparant en iedereen bij mij in de straat en al onze vrienden weten ook hoe het zit.

In de Privé stond ook de suggestie dat ik nog een relatie met een andere vriendin zou hebben, maar die is al anderhalf jaar van de baan. Ze zijn nu in elk geval weer helemaal geüpdatet.”

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen