Paul de Leeuw trapt BN’er-serie Ik Vertrek af

Foto: RVDAPaul de Leeuw is de eerste bekende Nederlander die centraal staat in de nieuwe tv-reeks 10 Jaar Ik Vertrek. Komende zaterdag, 1 augustus, voorziet de tv-ster zijn favoriete aflevering van commentaar. Dat heeft de AvroTros laten weten. Ik Vertrek bestaat tien jaar en dat wordt gevierd met een tiendelige serie waarin BN’ers terugblikken op het programma. De Leeuw mag als groot fan de aftrap verzorgen. Hij kijkt het programma naar eigen zeggen altijd tijdens zijn cardiotraining.

Het verhaal over Erica en Martien die met hun dochters naar Frankrijk vertrokken, is De Leeuw vooral bijgebleven. In het gehucht Thénioux kochten zij een even reusachtig als vervallen kasteel. Niet alleen de onmogelijke uitdaging die het echtpaar aanging, maakte indruk; vooral de geaardheid van Martien was het gesprek van de dag.

In de andere aflevering delen Chantal Janzen, Richard Groenendijk, Tineke Schouten, Coen en Sander, Marga van Praag, Bert Visscher, Veldhuis & Kemper, Joop Braakhekke en Jeroen van der Boom hun meest memorabele uitzending met de kijker.

10 Jaar Ik Vertrek is zaterdag om 20.30 uur te zien op NPO 1.

Meer in TROS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen