Jan Versteegh wil geslachtsdeel niet op televisie

Jan Versteegh wil voor zijn tv-show Spuiten en Slikken ver gaan, maar het laten filmen van zijn geslachtsdeel is een brug te ver. Dat vertelt de BNN-presentator vandaag in de Metro. Versteegh heeft een paar no go’s. “Ik zet geen naald met een substantie erin in mijn arm. Er is ook geen aanleiding voor, omdat Nederland nog maar een paar verstokte heroïnejunks telt. Drugs in mijn aderen spuiten vind ik doodeng. Frontaal naakt op televisie, dat zie ik ook niet zo zitten“, legt hij uit.

Voor het nieuwe seizoen van Spuiten en Slikken heeft Versteegh wel een hoop geslachtsdelen van anderen gezien. “Ik ben naar Kink.com gegaan, de grootste pornostudio ter wereld.

Dat was een verrassende opname, aldus Versteegh. “Ik dacht dat ik veel van het leven had gezien, maar daar in San Francisco ging er een wereld voor me open.

Zo sprak ik een meisje dat zei: ‘Ik vind het het allerlekkerst als een man me zo hard mogelijk in m’n gezicht slaat.’ Ze vroeg of ik het wilde proberen, dus ik gaf een vriendschappelijk tikje.”

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen