GTST-vervanger Wie Doet De Afwas? in première

Foto: RTLGoede Tijden Slechte Tijden is op vakantie en dat biedt ruimte voor een nieuw dagelijks zomerprogramma op RTL 4: Wie Doet De Afwas. Dat heeft de tv-zender laten weten. Elke week staat een groep van vier kandidaten centraal die geblinddoekt bij een BN’er thuis worden afgeleverd om daar te gaan dineren. “Door middel van de voorgeschotelde gerechten met persoonlijke clues daarin verwerkt en de hints die zich in het huis bevinden, moeten ze raden bij welke BN’er ze te gast zijn.

De presentatie van Wie Doet De Afwas is afwisselend in handen van Angela Groothuizen, Nance Coolen en Froukje de Both. Zij staan de sterren bij in de keuken.

Wie die sterren zijn, wil De Both nog niet verklappen. “We proberen nog niet echt namen te noemen, omdat het leuk is als je zit te kijken dat je denkt: o, wat grappig, ze zijn bij die!

Het was in elk geval niet lastig om BN’ers te strikken, zegt ze. “Totaal niet. Ik dacht dat thuis filmen voor veel BN’ers een drempel zou zijn, want je laat toch een heel circus binnen in je huis. We hebben ontzettend leuke mensen gevonden, maar echt.”

Wie Doet De Afwas? is om 20.00 uur te zien op RTL 4.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen