Cocaïnegrap over Ferry Doedens in Ranking the Stars

Ferry Doedens kreeg vrijdagavond in een nieuwe aflevering van Ranking the Stars een cocaïnegrap om zijn oren. Dat was te zien in de uitzending op NPO 3. De bekende kandidaten van Ranking the Stars moesten elkaar rangschikken op wie de beste president van de Verenigde Staten zou zijn. Doedens eindigde op de tiende plaats, waarna presentator Paul de Leeuw een pittige grap voorlas: “Het eerste wat president Ferry doet is een goede lijnverbinding aanleggen met Colombia.

Doedens reageerde gelaten op de grap en kon er wel om lachen. Wat hij tijdens de opnames nog niet wist, is dat de kijkers nu weten dat hij een drugsprobleem heeft. Dat heeft hij afgelopen maandag bekend in RTL Boulevard.

De geruchten over het drugsgebruik van Doedens gingen al langer. In 2013 beschuldigde Heleen van Royen hem ervan gesnoven te hebben tijdens de opnames van Ranking the Stars.

Overigens maakte Doedens vrijdag een niet al te snuggere indruk in Ranking the Stars. Toen het over de Amerikaanse oud-president Ronald Reagan ging, sprak hij over een ‘knappe’ man, maar even later corrigeerde hij zichzelf: “Ik was in de war met die andere gozer: Ryan Gosling.”

Later gaf Doedens nog een sneer aan Sofie van den Enk, door te melden dat hij na tien seconden wegzapt als zij in Pauw zit. “Ik vind het al lang dat je 10 seconden kijkt naar Jeroen Pauw! Ik schat je meer in als het RTL Late Night-type“, reageerde zij.

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen