Champions League-voorronde met Ajax ook bij SBS 6

Foto: SBSSBS 6 heeft ook de hand weten te leggen op de Champions League-voorronde met Ajax. Het tv-station zendt in elk geval het thuisduel van de Amsterdammers uit. Dat heeft de tv-zender bekendgemaakt. Voor de komende drie jaar heeft SBS 6 de tv-rechten voor de Champions League gekocht. De voorrondes voor dit prestigieuze Europese voetbaltoernooi vallen echter buiten het rechtenpakket. “Deze worden door de clubs zelf verhandeld“, legt een woordvoerder van het mediabedrijf uit.

Landskampioen PSV heeft zich al gekwalificeerd voor de groepsfase, maar Ajax moet eerst nog door de (derde) voorronde heen. In elk geval is het thuisduel van de Amsterdammers straks live op tv te volgen bij SBS 6.

Het is nog niet bekend tegen wie Ajax speelt en wanneer, de loting vindt plaats op 17 juli. Daarna vinden de ‘heenwedstrijden’ op 28 en 29 juli plaats en de returns zijn op 4 en 5 augustus. Het staat dus ook nog niet vast wanneer Ajax thuis speelt.

De Champions League-uitzendingen worden gepresenteerd door Jan Joost van Gangelen of Toine van Peperstraten. Onder anderen Ronald de Boer analyseert de wedstrijden.

Voor het commentaar bij de wedstrijden worden Leo Oldenburger en Ronald van der Geer opgesteld.

 

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen