Patty Brard: ‘Dennis Storm maakt zich belachelijk’

Foto: Nick van OrmondtPatty Brard ergert zich groen en geel aan het interview dat Dennis Storm heeft gegeven aan de Volkskrant. Dat zegt de tv-diva in haar column in Weekend. De Weekend onthulde recent Storms grote geheim: hij heeft een gezin. De BNN-ster gruwelt daarvan, omdat hij geen énkele media-aandacht voor zijn privéleven wil. “Je bent nou eenmaal televisiepresentator en dan hoort een stukje privéleven delen met de buitenwereld keihard bij je vak, of je het nou leuk vindt of niet“, vindt Shownieuws-ster Brard.

Storm heeft er zelf voor gekozen, benadrukt Brard. “Dan had je producer van het programma moeten worden, had je ook lekker kunnen reizen zonder dat iemand zich ooit had afgevraagd wie nou die jongen is die zo leuk presenteert bij BNN.”

Het is niet zo dat Storm de spotlight schuwt, vervolgt Brard, die ook zijn optredens in Ranking the Stars, Wie is de Mol en zijn spraakmakende programma Proefkonijnen met Valerio Zeno noemt.

En nu lezen we in een interview in een verantwoorde krant hoe diezelfde Dennis ervan gruwelt BN’er te zijn. Ik wist niet eens wie je was, lieve Dennis! Maar dat komt natuurlijk omdat jij iedereen gek vindt die praat met programma’s als Shownieuws en Boulevard“, aldus de geërgerde Brard.

Ze doelt op de uitspraak van Storm dat hij niets snapt van BN’ers die over privézaken praten in deze twee showprogramma’s. “Jij doet er in elk geval geen interviews mee. Dat is dan afgesproken Dennis, laten we het vooral zo houden! Maar ook niet bellen als je je nieuwe programma wilt/moet promoten, oké?

Nog even dit: hoe belachelijk maak jij je als je jezelf BN’er noemt? Ik weet zeker dat nu anderhalve kip en een paardenkop weten dat jij die jongen bent die niet over zijn vriendin en twee kinderen wilt praten, maar of ze je cv ook kennen? Dennis Storm de BN’er? Alsjeblieft zeg…”

Lees ook: Dennis Storm wil niet in Shownieuws en Boulevard

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen