Dennis Storm wil niet in Shownieuws en Boulevard

Dennis Storm heeft er geen zin in om zijn privéleven voorbij te zien komen in showmedia. Dat vertelt de BNN-ster in Volkskrant Magazine. Enkele weken geleden werd bekend dat Storm de vader is van twee kinderen, iets wat hij geheim wilde houden. De geruchtenstroom in de media kwam op gang, terwijl Storm gewoon een gelukkig gezin heeft. “We zijn een blij gezin. Maar voor mij hoeft dat niet in de publiciteit. Privé is voor mij privé, maar dat vinden roddeljournalisten blijkbaar raar.”

Storm begrijpt niet dat sommige BN’ers zichzelf wél verkopen aan de showmedia. “Ikzelf vind het vooral een vreemde gewoonte dat bekende mensen in programma’s als RTL Boulevard of Shownieuws vertellen dat hun vader kanker heeft of dat ze een kind hebben gekregen. Waarom doe je dat? Omdat je dan weer een minuut aandacht krijgt?

De geruchtenmachine kwam na de onthulling flink op gang. “Er werd zelfs een zogenaamde bron verzonnen. Volledig uit de duim gezogen, maar sommige kranten nemen een stuk uit Weekend gewoon als waarheid over.”

Sommige journalisten gaan wel heel ver, ontdekte Storm. “Ik trek het niet als zo’n opdringerige mafkees mijn hele familie gaat bellen. Ik zat naast mijn zwager op de bank toen hij werd gebeld.

De roddeljournalisten visten naar ruzie en bleven artikelen publiceren. Maar Storm hield zich stil. “Ik wil die gasten hun zin niet geven. Ze gooien eerst een bak stront over je heen en vervolgens mag ik alles ontkennen. Dat doe ik niet.

Als Volkskrant Magazine Storm vraagt of het geheim houden van zijn gezinsleven misschien is ter bescherming van zijn jonge BNN-imago, antwoordt hij: “Nee.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen