Victor Reinier: ‘Geen spijt intimideren Tim Hofman’

Victor Reinier heeft er geen spijt van dat hij BNN-presentator Tim Hofman in 2013 naar de keel greep. Dat vertelt de Flikken Maastricht-ster in VARAgids. Reinier liep op een rode loper toen Hofman hem voor Spuiten en Slikken vroeg of hij liever seks met zijn moeder zou hebben, dan dat hij nooit meer seks zou hebben. “Mensen die vinden dat ze hun geld kunnen verdienen over de rug van mijn geluk, moeten echt niet in mijn buurt komen, want die kunnen een hengst voor hun bek krijgen“, blikt Reinier terug.

Volgens Hofman vloog Reinier hem naar de keel en schold hij hem uit. “Als je het uitzendt maak ik het persoonlijk“, zou de presentator vervolgens hebben gezegd.

Reinier vond het een schandelijke actie van BNN, zegt hij nu. “Sommige programma’s die BNN maakt, vind ik fantastisch, maar als ze dit soort flauwekul uitzenden moeten ze zichzelf achter de oren krabben.

Bart de Graaff zou zich denk ik in zijn graf omdraaien. Hij vond het leuk om maatschappelijke zaken op te schudden, en dat heeft niks te maken met het beledigen van mij of mijn moeder.

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen