Utopiaan Giorgio ziet tv-carrière wel zitten

Foto: Nick van OrmondtGiorgio Verweij (21), Utopiaan van het eerste uur, ambieert een carrière als tv-presentator. Dat onthult hij vandaag in De Telegraaf. Verweij weet nog niet wat hij na zijn verblijf in Utopia wil doen, maar als het aan hem ligt, blijft hij te zien op televisie. “Ik weet nog helemaal niet wat ik dan zou doen. Misschien pak ik mijn studie commerciële economie wel weer op. Maar misschien ga ik wel werken en zie ik mijn droom om presentator te worden wel in vervulling gaan“, zegt de realityster.

Vanavond is Verweij al even te zien als presentator in een extra lange Utopia, waarin de 500ste Utopia-dag wordt gevierd met zijn 500 Dagen Utopia-quiz. “Omdat ik er vanaf het begin in zit, heb ik een aantal vragen bedacht die allemaal betrekking hebben op het programma.

Verweij vuurt allerlei Utopia-gerelateerde vragen af op zijn medebewoners. “Zoals: hoe is de naam van het manke kuikentje dat is geadopteerd door Ruud en Billy? Presenteren is beslist een kant die ik graag op zou willen.

Eerst richt hij zich nog op Utopia. Hij wil erin blijven tot het bittere eind. “Laten we wel zijn: Utopia is een once in a lifetime kans, die als het goed is korter duurt dan mijn leven straks ná dit programma. Ik ben van plan om dit tot het einde aan toe te volbrengen.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen