TV Kantine heeft Koefnoen voorgoed veranderd

Foto: AVROHet grote succes van De TV Kantine heeft Koefnoen voorgoed veranderd. Dat heeft Koefnoen-maker Paul Groot laten weten op 100% NL. Koefnoen stond bekend om zijn vele imitaties van BN’ers, totdat De TV Kantine om de hoek kwam kijken, en het misschien wel veel beter deed. “Ik moet wel zeggen dat door al die geweldige imitaties die Carlo en Irene hebben gedaan, ik wel af en toe denk van: om nou zelf nog eens Lee Towers te spelen, die lol is er wel een beetje van af…“, bekent Groot.

Groot wil niet hetzelfde doen als De TV Kantine. “Het is niet meer zo fris dan, als er al heel veel gedaan is. Dan doen we wat anders. Het neemt niet weg dat we in de komende reeks – want in september gaan we op de oude voet verder – best wel wat imitaties blijven doen. We zoeken dan wel naar vernieuwing, ook op dat vlak.”

Maar ik zou liegen als ik zou zeggen dat mijn kijk op de zaak niet veranderd is“, zegt hij. “Het terrein is helemaal afgegraven als je niet uitkijkt. Dan verzinnen we wat anders.

Vanavond begint een serie minicomedy’s onder de titel Koefnoen Presenteert, om 21.35 uur op NPO 1. “We beginnen meteen met mijn aflevering, de aflevering over stewardessen.”

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen