Ook Jan en Froukje lyrisch over John Williams

Nadat Albert Verlinde en Peter R. de Vries zich eerder in RTL Boulevard al lyrisch uitlieten over John Williams, kreeg de koning van de hulp-tv gisteren ook de nodige veren in zijn bips van inval-Winston Jan Kooijman en inval-Albert Froukje de Both. Dat was te zien in de uitzending op RTL 4. Kooijman prijst hem. “Wat is deze man toch ongelooflijk goed. De mensen pikken het ook van hem. Dat vind ik het leuke. Je kunt wel heel streng zijn tegen mensen, maar ze pikken het ook van hem.

Volgens Kooijman hebben kandidaten respect voor Williams. “Dat is volgens mij ook omdat hij heel erg veel werk doet vooraf. Dat weet ik. Hij belt de mensen zelf op en spreekt het met ze door. Hij is enorm betrokken bij het maken van zijn eigen programma. Dat is denk ik ook een deel van het succes.”

Froukje de Both vindt haar RTL 4-collega ook verschrikkelijk goed. “Het is zo bijzonder aan hem, vind ik, dat hij niemand met fluwelen handschoentjes aanpakt. Hij zegt gewoon wat hij vindt en als hij het helemaal niets vindt, zegt hij het ook.

Peter R. de Vries besloot: “Het is fantastische televisie.

Lees ook: Albert Verlinde: ‘I love John Williams’

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen