Na DWDD University komt ook RTL met college’s

Foto: RTLNa het succes van de DWDD University-college’s, komt nu ook RTL met twee college’s. Het mediabedrijf laat Arjan Postma, bekend van de Paul de Leeuw-show Het Zijn Net Mensen, optreden in het Openluchttheater Bloemendaal. Dat heeft ze vandaag laten weten. In tegenstelling tot DWDD University, zal de Postma-show vooralsnog niet worden uitgezonden op televisie. Iedereen die zijn RTL-college wil aanschouwen, moet op 9 september naar Bloemendaal afreizen en 20 euro meenemen.

Postma heeft er zin in. “Mensen denken de natuur te kennen, maar hebben vaak geen idee. Een theatercollege geeft mij de gelegenheid langer stil te staan bij de werkelijke aard van dieren. Want wat schattig lijkt, is vaak meedogenloos – en andersom.

Sjoerd van Schooten, directeur RTL Live Entertainment, is even enthousiast. “Arjan is een geboren verhalenverteller en heeft in korte tijd een breed publiek met verwondering naar de Nederlandse natuur laten kijken. Het theater is een uitermate geschikte plek voor een boeiend college waarin je pas echt goed leert kijken naar al dat moois om je heen.

De voorstellingen in Caprera zijn om 16.00 uur en 20.30 uur. De kaartverkoop start vandaag.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen