Mannen strijden voor strak lichaam op RTL 4

RTL 4 komt met een nieuw programma waarin gezette mannen strijden voor een strakker en gezonder lichaam. De naam van de realityshow is Real Men. Dat heeft het tv-station laten weten. RTL 4 is op zoek naar kandidaten voor de show. “Het programma Real Men is een avontuur voor echte mannen, die strijden voor een strakker en gezonder lichaam. Real Men draait om competitie, mannen onder elkaar, grappige uitdagingen en doorzetten tot het bittere eind!“, zo laat de zender weten.

Het is nog niet bekend wie Real Men gaat presenteren. Obese, de andere afvalshow van RTL 4, wordt gepresenteerd door Wendy van DijkJohn Williams is echter ook geen ondenkbare optie.

Verder zoekt RTL 4 ook kandidaten voor het nieuwe programma Perfect Match, een datingshow. “Nederland telt een paar miljoen singles die allemaal op zoek zijn naar de ware. Maar zo makkelijk is het niet om die te vinden. Datingsites, apps en speeddate-parties bieden lang niet altijd uitkomst.”

En als je dan al iemand tegenkomt, hoe zeker weet je dan dat jullie ook écht bij elkaar passen? Om iets meer zekerheid te bieden gaan we nu met een uniek project van start, waarin een team van experts op basis van gedegen wetenschappelijk onderzoek mensen aan elkaar gaat koppelen.”

Mensen die aan één van beide programma’s willen meedoen, kunnen terecht op de website van RTL.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen