Hans Klok: ‘Tien keer seks met Gerard Joling’

Hans Klok en Gerard Joling hebben zo’n tien keer het bed met elkaar gedeeld. Dat heeft de illusionist onthuld tijdens de opnames van de Ranking the Stars. Volgens gastheer Paul de Leeuw is het één van de grootste ontboezemingen in het nieuwe seizoen. Hij vroeg Klok naar zijn relatie met Joling. “Toen zei hij: ‘Bij Sterrenslag heb ik wel eens een sterretje teveel gezien.’ Toen vroeg ik: ‘Hoe vaak heb je dan seks met hem gehad?’ Toen zei hij: ‘Nou, wel tien keer!’ Ik dacht: wat gebeurt er nou?

Uiteindelijk haalde ook Joling de uitzending. “Toen zei Patty: ‘Ik heb het nummer van Gerard Joling.’ Toen hebben we Gerard gewoon gebeld in de uitzending.

Op de vraag van De Leeuw of Joling een verhouding ziet zitten, antwoordde hij: “Nou ja, moet je goed luisteren, Hans heeft van mij nog de grootste trucs geleerd. Dus wat dat betreft zou dat makkelijk kunnen.”

Het is altijd een goede vriend van me. Ik houd ontzettend veel van die man. En als hij lekker met elkaar iets leuks wilt doen… Er staat altijd een sterretje voor hem open.”

De moeder van Joling gaf recent aan te hopen op een relatie tussen Joling en Klok.

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen