Dennis en Jeroen nog niet gebeld voor derde Smeris

Foto: Mike van den ToornDennis van de Ven en Jeroen van Koningsbrugge zijn nog niet gebeld door BNN en NPO met de vraag of zij een derde seizoen van hun serie Smeris willen opnemen. Dat vertelde Van de Ven vanochtend in Goeiemorgen Lex op 100% NL. “Dat had ik me wel kunnen voorstellen maar dat is nog niet gebeurd”, aldus Van de Ven. “Bij het vorige seizoen was het na vier afleveringen eigenlijk al beklonken. Misschien vinden ze het zo spannend dat ze nog even moeten bijkomen en dan bellen.” 

Op dit moment is het tweede seizoen van Smeris te zien. “We waren voor het tweede seizoen van Smeris heel benieuwd of iedereen weer zou inhaken, maar het gaat verdomd goed.

Een vervolg op het tweede seizoen gaat er hoe dan ook komen, verzekerde Van de Ven. “We gaan hoe dan ook een derde stap maken. Of dat nou een film of een serie is, knappe jongen die ons tegenhoudt.”

Vanavond is het duo na een lange tijd ook weer te zien in een nieuwe aflevering van Draadstaal. “Toen ik Ruben weer speelde dacht ik: Oh ja, dit is wel erg leuk om te doen. Jeroen en ik schoten meteen weer in de rol.

Smeris is elke zondagavond om 20.30 te zien op NPO 3 en Draadstaal is vanavond te zien om 21.10 op NPO 3.

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen