Wendy van Dijk voelt wedstrijdspanning al

Wendy van Dijk is nu al gespannen voor de kijkcijfers van haar en Johnny de Mols nieuwe show Superkids, die vrijdag in première gaat op RTL 4. Dat vertelt de tv-ster in Veronica Magazine. Superkids, een talentenjacht met kinderen, volgt zes dagen na de kindertalentenjacht We Are Family met Jochem van Gelder op SBS. Beide shows worden gemaakt door John de Mol. “Ja, big brother is watching us, natuurlijk, haha! Ik voel de wedstrijdspanning al“, zo laat Van Dijk weten.

Dat zijn vader de producent is, legt vooral druk op de schouders van zoon Johnny. “Laat ik dit zeggen: er is een gezonde strijd. We werken al jaren intensief samen en ook hier ga ik me voor de volle honderd procent op storten. Ik leer nog elke dag. Laten we kijken of er dan nog ruimte is om op mijn bek te gaan.

Over de kijkcijfers maakt hij zich minder druk. “Kijkcijfers zijn waar het om draait in onze wereld, maar laten we eerst een integer programma maken, want ik maak een diepe buiging voor wat deze kinderen kunnen.

Pas als de ouders ons an afloop van de show vertellen dat er netjes en zorgvuldig is omgesprongen met hun kroost, ben ik gelukkig. En knallen we een fles open.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen