SBS 6-baas René Oosterman: ‘Beau scoorde geen hits’

Foto: EenVandaagSBS 6-baas René Oosterman sluit zich aan bij de opmerking van Beau van Erven Dorens dat hij en de tv-zender geen match zijn. Dat laat de tv-baas vandaag weten in het AD. Oosterman ziet een nieuw programma met Van Erven Dorens niet zitten en daarom vertrekt de tv-ster nu. “Beau is een ontzettend leuke gozer, een echte vakman. Dus er was telkens de hoop: dit gaat werken“, aldus de zenderbaas. “Hij heeft veel kansen gehad. Maar eerlijk is eerlijk; hij scoorde ook niet echt grote hits.”

Ondanks zijn gebrek aan hits heeft Van Erven Dorens het toch nog zes jaar uitgehouden bij SBS 6. “Op een gegeven moment eindigt een contract en dan ga je met elkaar praten. We kwamen geleidelijk aan tot deze conclusie”, aldus Oosterman.

De afgelopen maanden hadden Van Erven Dorens en de zenderleiding veel contact. “Hij wil een type programma maken dat op dit moment SBS niet verder helpt. Ik kon hem alleen nog voorstellen om Shownieuws te doen.

Daar neemt Van Erven Dorens dus geen genoegen mee. “Hij gaat zeer waarschijnlijk bij de NPO programma’s maken. Daar heb ik al meerdere signalen van opgevangen. Ik denk dat hij daar zijn hele ziel en zaligheid kwijt kan”, besluit Oosterman.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen