Pierre Bokma twijfelde over Schaep Ahoy

Foto: Jaap VrenegoorPierre Bokma heeft even flink getwijfeld of een Schaep-serie op een cruiseschip wel een goed idee was. Dat vertelt de acteur in Mikro Gids. Uiteindelijk ging Bokma overstag en het resultaat is nu te zien op televisie: Schaep Ahoy is elk weekend op de buis. “Toen ik het script las vond ik het wel even spannend hoor. Wat voor avonturen beleef je nou op een boot en wordt het niet saai? Uiteindelijk heeft het heel goed uitgepakt en zijn de decors geweldig: er zit juist heel veel variatie in“, zo vertelt hij.

Zelf is Bokma absoluut geen fan van cruisen. “Zelf zou ik nooit op een cruise gaan. lk voel me altijd erg beperkt in georganiseerde gezelschappen en bovendien vind ik cruisen écht niet avontuurlijk.

Schaep Ahoy speelt zich af in de jaren negentig. “De kleding is minder spectaculair dan in de jaren 80, waarin het vorige seizoen zich afspeelde. Natuurlijk blijft het verkleden voor de serie erg leuk.

Qua muziek was de jaren 90 ook niet veel bijzonders, op uitzondering van Prince na dan. We zingen in de serie ook nummers uit andere decennia, zoals Ramona van The Blue Diamonds. Geweldig!

Meer in KRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen