Kort geding Mijn Leven In Puin gaat niet door

Foto: Nick van OrmondtRTL 4 heeft een kort geding om een uitzending van de Lieke van Lexmond-show Mijn Leven In Puin weten te voorkomen. De tv-zender is in gesprek met de teleurgestelde kandidaat Gerhard (60) uit Lunteren. Dat heeft het station bevestigd. Gerhard zegt dat Van Lexmond en haar team hem begin maart onder zware druk hebben gezet om zijn puinhuis rigoureus op te ruimen en dat te laten filmen. Ook zou hij gedwongen zijn om een officiële deelnemersverklaring te tekenen.

Eén van Gerhards buren beweert in het AD dat hij zich vooral erg schaamt. “Als je bij hem langsging, zorgde hij er voor dat hij je buiten ontmoette. En hij kan lastig zijn, hoor. Hij wil zelfs de over de weg hangende takken van zijn bomen niet snoeien, om het verkeer af te remmen.”

Het kort geding zou vandaag plaatsvinden in Lelystad, maar gaat nu dus niet door. Wanneer de aflevering zou worden uitgezonden door RTL 4, is niet duidelijk.

Mijn Leven In Puin begint vanavond aan een nieuw seizoen met Lieke van Lexmond als de nieuwe presentatrice. Zij volgt Peter van der Vorst op.

De eerste aflevering, om 20.30 uur op zender, gaat over de alleenstaande moeder Tatjana (41).

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen