‘Jouw Vrouw Mijn Vrouw met Rob Geus is smullen’

Foto: RTLDe aflevering van Jouw Vrouw Mijn Vrouw VIPS, met daarin Rob Geus en Peter Jan Rens, wordt vanavond smullen. Dat heeft de hygiëne-expert zelf gezegd op 100%NL. Jouw Vrouw kent vanavond een pittig einde, waarbij Geus de vriendin van Rens uitscheldt voor ‘vals wijf’. “Bij het laatste deel kom je bij elkaar en mag je wat dingetjes roepen over elkaar. De één doet het wat genuanceerder dan de ander. Dat wekt wel eens wat irritatie op en dat zie je vanavond.

Geus vond het interessant om een tijdje op te trekken met de vriendin van Rens. “Ik heb heel gezellige dagen gehad. Ik heb er veel van geleerd, laat ik het daarop houden. Het is heel erg apart dat je met iemand moet samenleven die totáál anders is dan jijzelf.

Hij wil na afloop niet uithalen naar Rens en zijn vriendin. “Ik vind dat je altijd respect moet hebben voor de ander. Niet iedereen is hetzelfde. Zij zijn gelukkig met elkaar en wij ook. De verschillen zijn wel erg groot. Meer tegenstellingen kun je niet bereiken in een uitzending.

Het gebeurt niet vaak dat Geus meedoet aan een BN’er-programma. “Ik dacht: laat ik eens gek doen.”

Jouw Vrouw Mijn Vrouw VIPS is om 20.30 uur te zien op RTL 4.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen